Energi Tømreren

Velfac - flotte og energivenlige vinduer i moderne stil

Vi står for professionel montering og levering - til tiden.
Vælg hvordan vi kan hjælpe dig

Det er 100 % uforpligtende

I samarbejde med Velfac

Medlem af Byg Garanti og har et tæt samarbejde med Velfac gennem mange år.

Få hjælp af vores vinduesmester gennem hele processen med
4 enkelte trin

Vores vinduesmester står klar til at hjælpe dig sikkert igennem hele processen i forbindelse med vinduesudskiftning. Det gælder både i forhold til opmåling til de nye vinduer, valg af vinduer og selve bestillingen, og efterfølgende kommer vores vinduesmester naturligvis ud og demonterer dine gamle vinduer samt monterer de nye vinduer. Når arbejdet er færdigt, sørger vi for at rydde grundigt op efter os selv, og vi bortskaffer ligeledes de gamle vinduer.

1. Vælg

Vi måler op og rådgiver dig ved valg af vinduer og døre.

Efter I har kontaktet os

Kommer vi ud og måler vinduerne op. Her rådgiver vi omkring mulighederne der er ved valg af nye vinduer og døre. Hvis I ønsker vil vi rigtig gerne have jer med ud til vores vinduesudstilling i Rødovre, hvor I kan se nærmere på vores kvalitets produkter.

2. Montering

De nye vinduer og døre monteres efter alle gældende regler.

Vi monterer

Vi skærer de gamle vinduer og døre fri og renser false for gamle fuger. Vi monterer de nye vinduer og døre efter alle gældende regler og laver udvendige fuger og indvendig finish, som typisk vil være en afsluttende hvid liste eller en hvid finish fuge. Vi rydder alt op og støvsuger efter os. Alt affald bortskaffes.

3. Levering

Jeres nye vinduer og døre leveres til jeres adresse efter ca. 6 uger.

Efter ca. 6 uger

Bliver jeres nye vinduer og døre leveret direkte til jeres adresse. Her kommer vi og tager imod og sikre os at elementerne står sikkert og godt til de bliver monteret. Hvis det ikke er muligt at stille elementer hos jer, så kan vi få dem leveret på vores lager og medbringe dem ved montering.

4. Færdigt

Nyd jeres nye, flotte energivenlige kvalitetsvinduer og døre.

Efter færdigmontering

Når alle vinduer og døre er færdigmonteret gennemgår vi det hele sammen. ​​Instruktion i betjening og vedligehold bliver givet. Herefter kan I så nyde jeres nye energivenlige kvalitetsvinduer og døre i rigtig mange år frem.

Velfac - høj kvalitet,  til en attraktiv pris

Velfac er en anerkendt dansk vinduesproducent med mere end 50 års erfaring inden for salg og fremstilling af unikke og stilrene vinduesløsninger i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Alle vinduer og døre fra Velfac lever op til fremtidens krav, når det kommer til både energibesparelser, sikkerhed og tryghed i købet, og det gælder, uanset om du skal bygge nyt eller renovere. Vælger du Velfac vinduer, får du vinduer i den højeste kvalitet i et holdbart dansk design, der passer til enhver stil og enhver bolig.


Er du interesseret i at høre mere om mulighederne og se hvad det koster? Bestil en 100 % uforpligtende opmåling ved at knappen nedenfor eller ved at ringe på 70 60 47 47

Derfor skal du vælge Energitømreren og Velfac

Energitømreren - vinduesmester med over 20 års erfaring

Skal du have udskiftet dine vinduer i din bolig, kan det godt betale sig at investere i vinduer i en god kvalitet. Derfor har vi hos Energitømreren ApS i Rødovre valgt at samarbejde med Velfac vinduer i forbindelse med vores arbejde med udskiftning af vinduer. Her får du nemlig den bedste kvalitet til prisen, og så er det selvfølgelig dansk kvalitet.

Vi tilbyder montering af både Velfac vinduer og døre for private, erhverv og boligforeninger til konkurrencedygtige priser i blandt andet Hillerød, Amager og det øvrige København og Nordsjælland – skal vi også komme forbi dig?

Hvorfor skal du vælge Velfac vinduer?

Vælger du vinduer fra Velfac Classic-serien, får du ikke blot 10 års garanti, men også:

  • Mulighed for at designe dine nye vinduer, som du ønsker
  • Træ eller træ/alu-vinduer
  • 2-lagsglas med energimærke B eller ​3-lagsglas med energimærke A​
  • Mulighed for at vælge mellem alle RAL-farver udvendigt og udvalgte RAL-farver indvendigt
  • Mulighed for at vælge mellem forskelligt glas og tilbehør

​Vi udskifter dine vinduer hurtigt og effektivt

​Vi udskifter dine vinduer hurtigt og effektivt Vi laver ikke andet hele dagen end at skifte vinduer, og vi har over 20 års erfaring inden for vores felt. Derfor har vi opnået den nødvendige rutine og de nødvendige kompetencer til at kunne udføre hurtig og effektiv vinduesudskiftning, uanset hvilken type vinduer du vælger.

Som regel tager det derfor ikke mere end to dage at udskifte vinduerne på et almindeligt parcelhus og fem dage ved større huse med mange vinduer.

Vi sørger naturligvis for, at monteringen foregår til punkt og prikke, og vi rydder altid pænt op efter os selv, så du ikke skal gøre andet end at nyde dine nye Velfac vinduer.

Play Video
Erfaren vinduesmester

Medlem af Byg Garanti

Vi er medlem af Byg Garanti, hvilket giver dig en sikkerhed og tryghed i det udførte arbejde. Garantiordningen giver garanti på det håndværksmæssige udførte arbejde for privatpersoner, så du kan være sikker på at få arbejdet dækket i tilfælde af, at arbejdet mod forventning ikke er udført korrekt af den glarmester, der har været på opgaven.

Kontakt vores vinduesmester og få et uforpligtende tilbud.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål. Kunne du tænke dig en pris på din opgave, udarbejder vi desuden gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Du kan ringe til os for yderligere information eller kompetent rådgivning på telefon 70604747, men du er også velkommen til at skrive til vores e-mail kontakt@energitoemreren.dk, hvis du foretrækker de.

Nyeste før / efter billeder

image_16846593_0image_16859905
image_17182465_0-(1)image_6483441_0

Oplev Velfac vinduer - besøg vores showroom

Du er altid velkommen til at komme forbi til en kop kaffe og se vores showroom i Rødovre, så du kan danne dig et overblik over vores kvalitetsprodukter fra Velfac. Lav en aftale på 70604747 og kom forbi og se vores showroom i Rødovre.

Nyeste billeder fra dagligdagen

vinduer

Skydedør fra skydedor Velfac

Se galleriet
Vinduer

Her er eksempler på hvor smukt det kan bliver med klassiske vinduer fra Outrup vinduer. Monteringer udført af energitømreren

Se galleriet
Vinduer

vedligeholdelsesfrie vinduer

Se galleriet
Vinduer

Fra gammelt til nyt. Med fokus på det klassiske

Se galleriet

Vi er blandt de bedst vurderede på Facebook og Trustpilot samt Anmeld-håndværker.dk/

4.5/5


Er du interesseret i at høre mere om mulighederne og se hvad det koster? Bestil en 100 % uforpligtende opmåling ved at knappen nedenfor eller ved at ringe på 70 60 47 47

Få en gratis opmåling og energirådgivning

Start rejsen mod flotte og energivenlige vinduer!

Få et uforpligtende prisoverslag på nye vinduer

Start rejsen mod flotte og energivenlige vinduer!