Energi Tømreren

Få flotte og energivenlige Outrup vinduer i klassisk stil

Vi står for professionel montering og levering - til tiden.
Vælg hvordan vi kan hjælpe dig

Det er 100 % uforpligtende

I samarbejde med Outrup

Vi er medlem af Byg Garanti og har et tæt samarbejde med Outrup gennem mange år.

OutrupLogo (1)

Samarbejdspartnere

Byg garanti

Få hjælp af vores vinduesmester gennem hele processen med
4 enkelte trin

Vores vinduesmester står klar til at hjælpe dig sikkert igennem hele processen i forbindelse med vinduesudskiftning. Det gælder både i forhold til opmåling til de nye vinduer, valg af vinduer og selve bestillingen, og efterfølgende kommer vores vinduesmester naturligvis ud og demonterer dine gamle vinduer samt monterer de nye vinduer. Når arbejdet er færdigt, sørger vi for at rydde grundigt op efter os selv, og vi bortskaffer ligeledes de gamle vinduer.

1. Vælg

Vi måler op og rådgiver dig ved valg af vinduer og døre.

Efter I har kontaktet os

Kommer vi ud og måler vinduerne op. Her rådgiver vi omkring mulighederne der er ved valg af nye vinduer og døre. Hvis I ønsker vil vi rigtig gerne have jer med ud til vores vinduesudstilling i Rødovre, hvor I kan se nærmere på vores kvalitets produkter.

2. Montering

De nye vinduer og døre monteres efter alle gældende regler.

Vi monterer

Vi skærer de gamle vinduer og døre fri og renser false for gamle fuger. Vi monterer de nye vinduer og døre efter alle gældende regler og laver udvendige fuger og indvendig finish, som typisk vil være en afsluttende hvid liste eller en hvid finish fuge. Vi rydder alt op og støvsuger efter os. Alt affald bortskaffes.

3. Levering

Jeres nye vinduer og døre leveres til jeres adresse efter ca. 6 uger.

Efter ca. 6 uger

Bliver jeres nye vinduer og døre leveret direkte til jeres adresse. Her kommer vi og tager imod og sikre os at elementerne står sikkert og godt til de bliver monteret. Hvis det ikke er muligt at stille elementer hos jer, så kan vi få dem leveret på vores lager og medbringe dem ved montering.

4. Færdigt

Nyd jeres nye, flotte energivenlige kvalitetsvinduer og døre.

Efter færdigmontering

Når alle vinduer og døre er færdigmonteret gennemgår vi det hele sammen. ​​Instruktion i betjening og vedligehold bliver givet. Herefter kan I så nyde jeres nye energivenlige kvalitetsvinduer og døre i rigtig mange år frem.

Vinduesmester med over 20 års erfaring

Vi tilbyder montering af både Outrup vinduer og døre for private, erhverv og boligforeninger til konkurrencedygtige priser i blandt andet Hillerød, Amager og det øvrige København og Nordsjælland – skal vi også komme forbi dig?

Hvorfor skal du vælge Outrup vinduer?

Outrup vinduer og døre er et familieejet dansk firma beliggende på Mors i det nordlige Jylland. Virksomheden har produceret vinduer og døre i mere end 40 år, og de har igennem tiden ikke ladet den maskinelle og højteknologiske udvikling overtage deres produktion. Du kan derfor regne med, at alle deres vinduer og døre den dag i dag fremstilles på god håndværksmæssig manér. Du får med andre ord høj kvalitet til en attraktiv pris. Outrups vinduesserie består af to forskellige modeller: Classic vinduer og Modern vinduer.

  • Danskproducerede vinduer
  • Vinduer og døre af den bedste kvalitet til prisen
  • Energivinduer og energiruder, der er godkendt af energimærkeordningen
  • Rettidig levering​

​Derudover er der også mulighed for at få specialfremstillet vinduer efter mål til attraktive priser, så du kan få monteret vinduer, der passer præcis til din bygning.

Flotte Outrup vinduer
Erfaren vinduesmester

Medlem af Byg Garanti

Vi er medlem af Byg Garanti, hvilket giver dig en sikkerhed og tryghed i det udførte arbejde. Garantiordningen giver garanti på det håndværksmæssige udførte arbejde for privatpersoner, så du kan være sikker på at få arbejdet dækket i tilfælde af, at arbejdet mod forventning ikke er udført korrekt af den glarmester, der har været på opgaven.

Kontakt vores vinduesmester og få et uforpligtende tilbud.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål. Kunne du tænke dig en pris på din opgave, udarbejder vi desuden gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Du kan ringe til os for yderligere information eller kompetent rådgivning på telefon 70604747, men du er også velkommen til at skrive til vores e-mail kontakt@energitoemreren.dk, hvis du foretrækker de.

Derfor skal du vælge Energitømreren og Outrup

Se videoen nedenfor
Play Video

Oplev Outrup vinduer - besøg vores showroom

Du er altid velkommen til at komme forbi til en kop kaffe og se vores showroom i Rødovre, så du kan danne dig et overblik over vores kvalitetsprodukter fra Outrup vinduer. Lav en aftale på 70604747 og kom forbi og se vores showroom i Rødovre.

Nyeste før / efter billeder

image_16846593_0image_16859905
image_17182465_0-(1)image_6483441_0

Nyeste billeder fra dagligdagen

vinduer

Nye vinduer fra Outrup

Se galleriet
Vinduer

Her er eksempler på hvor smukt det kan bliver med klassiske vinduer fra Outrup vinduer. Monteringer udført af energitømreren

Se galleriet
Vinduer

vedligeholdelsesfrie vinduer

Se galleriet
Vinduer

Fra gammelt til nyt. Med fokus på det klassiske

Se galleriet

Vi er blandt de bedst vurderede på Facebook og Trustpilot samt Anmeld-håndværker.dk/

4.5/5


Er du interesseret i at høre mere om mulighederne og se hvad det koster? Bestil en 100 % uforpligtende opmåling ved at knappen nedenfor eller ved at ringe på 70 60 47 47

Få en gratis opmåling og energirådgivning

Start rejsen mod flotte og energivenlige vinduer!

Få et uforpligtende prisoverslag på nye vinduer

Start rejsen mod flotte og energivenlige vinduer!