Energi Tømreren

Showroom - Outrup og Lacuna

Lav en aftale på 70604747 og kom forbi og se vores Outrup showroom i Rødovre.

Du er altid velkommen til at komme forbi til en kop kaffe og se vores showroom i Rødovre, så du kan danne dig et overblik over vores kvalitetsprodukter fra Outrup vinduer og Lacuna foldedøre.

Vi har alle Outrup modeller udstillet.

Det kræver blot du ringer til os først og laver en aftale.

Vi har åbent mandag og torsdag fra 10-16. Men hvis du ønsker en personlig fremvisning, skal du kontakte os og lave en aftale.

I vores showroom kan du opleve forskellige typer vinduer samt døre i både fyrretræ og AluCapFront. Vi har desuden et bredt udvalg af bundstykker, beslag og sprossetyper

Vi er der til at hjælpe og rådgive dig

Et besøg i vores showroom giver dig bedre forudsætninger for at træffe de rette valg, når du skal til at vælge nye vinduer og døre.

Vi vil selvfølgelig være til stede under besøget og står rådighed, hvis du har brug for rådgivning.

Velfac Showroom

Vi har ikke Velfac vinduer udstillet. Men der er mulighed for at tage sammen over til Velfacs showroom, som ligger ti minutters kørsel væk. Kontakt os, hvis det er et ønske.

Vinduesmester der er med dig hele vejen
vælg et tidspunkt der passer dig

Book et uforpligtende besøg

Vi forstår, at det kan være en stor beslutning at vælge nye vinduer. Derfor har du mulighed for at komme forbi vores showroom, få noget at drikke, og drøfte dine muligheder. 

Nye vinduer kan sænke boligens energiforbrug. Men de løfter også boligens udseende. Derfor kan det være en fordel at se, hvordan vinduerne ser ud i virkeligheden. 

Vi glæder os til at se dig!

 

Legerum til børn

Tag dine børn med

Er du børnefamilie? vi ved at det kan være svært, at få tid til at kigge på vinduer uden børn. Derfor har vi indrettet et legerum, hvor børnene kan tegne, lege med legoklodser og meget mere.