Energi Tømreren

Velfac vinduer - Moderne og energivenlige vinduer.

Er det blevet tid til at få udskiftet vinduerne i boligen, så er det en god ide at investere i vinduer i en høj kvalitet, som kan købes til en god pris. Derfor har vi hos Energitømreren ApS i Rødovre valgt at indgå et samarbejde med Velfac, så du kan få monteret danskproducerede vinduer i høj kvalitet til en attraktiv pris.

Vi tilbyder både montering af Velfac vinduer og Velfac døre til private og boligforeninger i blandt andet Hillerød, Amager og det øvrige Nordsjælland og København. Skal vi montere nye vinduer hos dig?

Om Velfac vinduer og døre

Velfac er en anerkendt dansk vinduesproducent med mere end 50 års erfaring inden for salg og fremstilling af unikke og stilrene vinduesløsninger i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Alle vinduer og døre fra Velfac lever op til fremtidens krav, når det kommer til både energibesparelser, sikkerhed og tryghed i købet, og det gælder, uanset om du skal bygge nyt eller renovere. Vælger du Velfac vinduer, får du vinduer i den højeste kvalitet i et holdbart dansk design, der passer til enhver stil og enhver bolig.

Velfac Classic vinduer

Hos Energitømreren ApS tilbyder vi bl.a. montering af produkter fra den populære Classic-serie. Her får du vinduer og døre, der er udviklet specielt til klassiske huse som fx murermestervillaer, bondehuse og patriciervillaer.

Velfac Classic vinduer forener moderne krav til isoleringsevnen med det oprindelige udtryk på vinduerne, som de så ud for intet mindre end 200 år tilbage.

Classic-serien består af både vinduer og døre i en træ/alu-konstruktion, hvilket har den helt store fordel, at det kræver en minimal vedligeholdelse. Derudover har du også mulighed for at vælge en ren trækonstruktion, hvis du foretrækker det.

Vinduerne kommer i en 2-lagsrude med energimærke B eller en 3-lagsrude med energimærke A.

Klassisk dansk design i samarbejde med stadsarkitekter

Til fremstillingen af denne serie har Velfac foretaget grundige studier af stilperioder og forskellige bygningstyper, ligesom de også har haft en kontinuerlig sparring med bl.a. stadsarkitekter. Det har resulteret i det smukke danske design, som Velfac Classic har, der understøttes af forskellige former for sprosser, tilbehør og profilering.

Vinduerne har et meget gennemført udtryk, som bliver understreget af en buet ”kitfals”, der giver en meget blød afslutning mod ruden. Derudover har disse Velfac vinduer også smalle sprosser og synlige hængsler i de sidehængte rammer, som er med til at give en meget elegant opdeling af ruderne.

Detaljerne der gør den helt store forskel

Det er detaljerne, der gør den helt store forskel, når vinduerne skal passe til bygningens klassiske byggestil. Derfor får du med Velfac Classic-serien mulighed for at skabe både bondehusvinduer, dannebrogsvinduer, frederiksbergvinduer eller palævinduer alt afhængigt af, hvilket udtryk der passer til din bolig og din stil.

Det betyder med andre ord, at du har alle muligheder for at bevare bygningens klassiske udtryk, selvom vinduerne skal udskiftes med nye og mere energivenlige vinduer.

Det er dog ikke kun formen og farven på vinduerne, der har betydning for, om du får det størst mulige udbytte af dine nye Velfac vinduer. Velfac giver dig nemlig rig mulighed for at vælge forskelligt tilbehør og glas, som passer til lige netop din bygning og dine behov.​

Fordelene ved Velfac Classic-vinduerne

Du kan læse mere om Velfac Classic ​her. Vælger du vinduer fra Velfac Classic-serien, får du ikke blot 10 års garanti, men også:

  • Mulighed for at designe dine nye vinduer, som du ønsker
  • Træ eller træ/alu-vinduer
  • 2-lagsglas med energimærke B eller ​3-lagsglas med energimærke A​
  • Mulighed for at vælge mellem alle RAL-farver udvendigt og udvalgte RAL-farver indvendigt
  • Mulighed for at vælge mellem forskelligt glas og tilbehør

​Vi udskifter dine vinduer hurtigt og effektivt

Vi laver ikke andet hele dagen end at skifte vinduer, og vi har over 20 års erfaring inden for vores felt. Derfor har vi opnået den nødvendige rutine og de nødvendige kompetencer til at kunne udføre hurtig og effektiv vinduesudskiftning, uanset hvilken type vinduer du vælger.

Som regel tager det derfor ikke mere end to dage at udskifte vinduerne på et almindeligt parcelhus og fem dage ved større huse med mange vinduer.

Vi sørger naturligvis for, at monteringen foregår til punkt og prikke, og vi rydder altid pænt op efter os selv, så du ikke skal gøre andet end at nyde dine nye Velfac vinduer.

Få kompetent rådgivning hos os

image

Vores dygtige specialister står klar med kompetent rådgivning og vejledning, hvis du har brug for hjælp til at vælge, om du fx skal have nye vinduer i ren træ, eller om du skal vælge vinduer i en træ/alu-konstruktion.​

Vi besvarer alle dine spørgsmål, og vi kommer også gerne med forslag og ideer, hvis det ønskes. Har du brug for at se vores udvalg af vinduer, er du desuden velkommen til at besøge vores showroom i Rødovre.​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på Velfac vinduer

Har du brug for rådgivning, ønsker du at høre mere om de forskellige muligheder med Velfac vinduer, eller kunne du tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Du kan enten ringe til os på telefon 70604747, men du kan også skrive til vores e-mail kontakt@energitoemreren.dk, hvis det passer dig bedre.


Er du interesseret i at høre mere om mulighederne og se hvad nye vinduer koster? Bestil en 100 % uforpligtende opmåling ved at knappen nedenfor eller ved at ringe på 70 60 47 47

Vi er blandt de bedst vurderede på Facebook og Trustpilot samt Anmeld-håndværker.dk/

4.5/5

Få en gratis opmåling og energirådgivning

Start rejsen mod flotte og energivenlige vinduer!