Energi Tømreren

Montering af døre

Trænger dine udvendige facadedøre til at blive udskiftet, eller ønsker du at give din bolig et nyt look med nye facadedøre, er du kommet til det helt rette sted. Energitømreren ApS i Rødovre har vi over 20 års erfaring med udskiftning og montering af døre, herunder både indvendige såvel som udvendige døre, og vi kører ud til private, erhverv og boligforeninger i blandt andet Hillerød, Amager og det øvrige København og Nordsjælland.

Få monteret nye døre fra anerkendte producenter

Vi tilbyder både montering af Outrup og Velfac vinduer og døre, hvilket betyder, at du får høj dansk kvalitet for pengene. Outrup og Velfac er nogle af de mest anerkendte producenter på markedet, og her får du derfor fuld kvalitet til prisen.

Vi udskifter og monterer både facadedøre og indvendige døre. Til de indvendige døre anvender vi Swedoor, som også er en af de førende producenter på markedet.

Giv husets facade et nyt look med nye døre

Der kan være mange grunde til at få foretaget en udskiftning og montering af døre i huset. Det kan fx være, at du gerne vil give huset et nyt og mere moderne look ved at montere nye døre i en anden farve eller en anden stil end de gamle døre. Det kan også være, at de gamle døre er nedslidte og bare trænger til at blive skiftet ud.

Indvendigt kan der monteres nye døre, hvis der fx er blevet bygget om eller bygget til. Det kan også være, at de nuværende indvendige døre er blevet nedslidte at se på, og da det kan være svært fx at male døre og samtidig få et flot resultat, kan det i mange tilfælde godt betale sig simpelthen bare at udskifte døren i stedet for.

Det kan også være nødvendigt at udskifte husets indvendige døre, hvis huset er blevet renoveret og moderniseret, og de gamle døre derfor ikke længere passer ind i stilen eller i størrelsen på døråbningerne. Vi tilbyder bl.a. udskiftning af døre efter mål, så du kan få lige præcis den dør monteret, som passer ind i din bolig på alle ledder og kanter.

Giv husets facade et nyt look med nye døre

Når det kommer til døre, både udvendigt og indvendigt, kan det være rigtigt svært at vælge mellem de forskellige modeller, fordi der er rigtig mange forskellige typer og modeller at vælge imellem. Derfor står vores dygtige eksperter også klar til at tilbyde rådgivning og vejledning, så du ender med at få en løsning, der passer lige netop til dig og din bolig.

Skal du i samme omgang også have udskiftet boligens vinduer, kan vi hjælpe dig med at vælge både vinduer og døre, som passer sammen, så du får en samlet løsning, og huset får et gennemført look.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på montering af døre

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores sortiment af både vinduer og døre, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores udvalg. Derudover er du også altid velkommen til at kigge forbi vores showroom i Rødovre, hvor du kan se vores forskellige modeller.

Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på montering af døre udvendigt såvel som indvendigt i din bolig. Vi kommer gerne ud til din adresse for en uforpligtende besigtigelse, og på baggrund heraf udarbejder vi et godt, uforpligtende tilbud til dig, så du på forhånd ved, hvor meget opgaven kommer til at koste.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 70604747 for en indledende dialog, men du kan også altid skrive til vores e-mail kontakt@energitoemreren.dk, hvis du foretrækker skriftlig kommunikation. Så vender vi tilbage med en besvarelse på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere

Bestil gratis opmåling af Energitømreren

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne og se hvad nye døre koster? Bestil en 100 % uforpligtende opmåling ved at knappen nedenfor eller ved at ringe på 70 60 47 47

Play Video

Vi er blandt de bedst vurderede på Facebook og Trustpilot samt Anmeld-håndværker.dk/

4.5/5

Få en gratis opmåling og energirådgivning

Start rejsen mod flotte og energivenlige vinduer!