Energi Tømreren

Outrup vinduer - Klassisk design. Energivenlige ruder

Skal du have udskiftet dine vinduer i din bolig, kan det godt betale sig at investere i vinduer i en god kvalitet. Derfor har vi hos Energitømreren ApS i Rødovre valgt at samarbejde med Outrup vinduer i forbindelse med vores arbejde med udskiftning af vinduer. Her får du nemlig den bedste kvalitet til prisen, og så er det selvfølgelig dansk kvalitet.

Vi tilbyder montering af både Outrup vinduer og døre for private, erhverv og boligforeninger til konkurrencedygtige priser i blandt andet Hillerød, Amager og det øvrige København og Nordsjælland – skal vi også komme forbi dig?

Om Outrup vinduer og døre

Outrup vinduer og døre er et familieejet dansk firma beliggende på Mors i det nordlige Jylland. Virksomheden har produceret vinduer og døre i mere end 40 år, og de har igennem tiden ikke ladet den maskinelle og højteknologiske udvikling overtage deres produktion. Du kan derfor regne med, at alle deres vinduer og døre den dag i dag fremstilles på god håndværksmæssig manér. Du får med andre ord høj kvalitet til en attraktiv pris.

Outrups vinduesserie består af to forskellige modeller: Classic vinduer og Modern vinduer. Deres styrke er uden tvivl deres klassiske vinduer som bringer fortiden og nutiden sammen, med charmerende sprossede vinduer, der samtidig er energivenlige.

Outrup Classic vinduer

Classic vinduerne fra Outrup er klassiske energivinduer fremstillet til ældre huse. De passer bl.a. rigtigt godt til følgende type boliger:​

 • Huse med ”bondehusidyl”
 • Ældre byhuse​
 • Murermestervillaer
 • Murermestervillaer

De passer med andre ord perfekt til huse, hvor der er skruet op for traditionerne og romantikken. Vinduernes stil er både charmerende og autentiske, og de er fremstillet ud fra den gode gamle danske byggestil.

Disse Outrup vinduer anvendes typisk i forbindelse med renovering af gamle huse samt nybyggeri, hvor det klassiske look med sprossevinduer ønskes. Du kan læse mere om vinduerne her.

​Outrup Modern vinduer

Modern vinduerne er moderne energivinduer, der er fremstillet til boliger med en stilren stil. Vinduerne passer derfor særligt godt til følgende type boliger:

 • Nye huse
 • Funkisboliger​
 • Parcelhuse fra 70’erne
 • Bungalows fra 60’erne

Vinduernes moderne og minimalistiske stil uden forstyrrende detaljer er et særligt populært valg hos dem, der bygger et helt nyt hus, eller hos dem der har et hus fra de sidste årtier, som trænger til at få udskiftet vinduerne. Du kan læse mere om vinduerne her.

Hvorfor skal du vælge Outrup vinduer?

Der er mange gode grunde til, hvorfor du skal vælge Outrup vinduer. Her kan bl.a. nævnes:

 • De er af en kvalitet, vi kan stå inde for
 • Du får markedets bedste kvalitet til prisen
 • Vinduerne er danskproducerede​
 • De er godkendt af energimærkeordningen
 • Outrup vinduer sætter en rettidig levering i højsædet, så dit projekt ikke bliver forsinket​

Har du brug for vinduer på specialmål? Outrup vinduer producerer også efter mål, hvad enten du har behov for ét vindue eller flere.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vi står klar med både rådgivning og vejledning samt et uforpligtende tilbud på Outrup vinduer, og det gælder, uanset om der er tale om vinduer i privat eller erhvervsmæssig regi.

Du skal bare kontakte os enten ved at ringe på telefon 70604747 eller ved at skrive til vores e-mail kontakt@energitoemreren.dk.


Er du interesseret i at høre mere om mulighederne og se hvad nye vinduer koster? Bestil en 100 % uforpligtende opmåling ved at knappen nedenfor eller ved at ringe på 70 60 47 47

Vi er blandt de bedst vurderede på Facebook og Trustpilot samt Anmeld-håndværker.dk/

4.5/5

Få en gratis opmåling og energirådgivning

Start rejsen mod flotte og energivenlige vinduer!