Energi Tømreren

Energiruder

​Skal du have erstattet dine gamle vinduer med nye energiruder, får du her en guide med alt, hvad du behøver at vide om energiruder. Hos Energitømreren ApS i Rødovre sørger vi selvfølgelig også for at foretage selve udskiftningen af dine vinduer, og vi kører både ud til private og boligforeninger i København og Nordsjælland såsom Hillerød og Amager.

Energiglas er med til at holde på varmen

Moderne termoruder kaldes også for energiruder, fordi glasset i energivinduer, i modsætning til de velkendte termoruder, ikke er traditionelt glas, men derimod energiglas.

Energiglas er en type vinduesglas, som er meget bedre til at holde på varmen end traditionelt glas, fordi mellemrummet mellem de to lag glas er fyldt med argon eller en anden ufarlig gasart. Luftcirkulationen i hulrummet er ikke så stor som i almindelige termoruder, fordi argon har en større massefylde end almindelig luft. Det betyder, at rumvarmen overføres langsommere fra det inderste varme glas til det yderste og koldere glas.

Fordi energiglasset også er belagt med en ganske tynd metalfilm, er energitabet gennem glasset mindre. Varmen fra solens stråler får nemlig lov til at slippe ind i huset, men varmen slipper ikke ud igen via energiruderne, da varmen reflekteres tilbage i rummet. Energiglasset er med andre ord med til at holde på varmen.

Tre forskellige energiklasser

Energiruder opdeles i tre kategorier kaldet Energiklasse A, B og C. Et mærkningsudvalg bestående af repræsentanter fra de deltagende producentorganisationer har fastlagt et regelsæt, der beskriver kravene til de forskellige klasser. Producenter af energiruder er pålagt at gennemføre en ugentlig intern kontrol i henhold til det fælles sæt tekniske bestemmelser.​

Teknologisk Institut forestår den daglige drift af energimærkeordningerne og foretager også den eksterne kontrol. Formålet med energimærkningen er at give en overskuelig opdeling og vurdering af de mange forskellige slags energiruder, som findes på markedet. Forbrugeren får på den måde et overblik over udgiften til de nye energiruder i forhold til energirudernes forventede ydeevne eller besparelse.​

Fordelene ved at skifte til energiruder

Der er mange fordele ved at udskifte gamle og utætte vinduer med nye energiruder, og dem kan du læse meget mere om nedenfor.

Opnå en økonomisk besparelse på varmeregningen

En af de absolut største fordele ved at udskifte gamle og utætte vinduer med energiruder er, at du i langt de fleste tilfælde vil kunne opnå store besparelser på din varmeregning fremover. I mange tilfælde kan udskiftning af gamle termoruder til moderne energiruder betale sig selv i løbet af en kort årrække i form af besparelser på varmeregningen.

​Hvor stor den konkrete besparelse vil være afhænger bl.a. af, hvilken varmekilde du bruger til at opvarme din bolig, hvor stort et varmeforbrug du har, og hvor stor din bolig er. Vi hjælper dig dog gerne med at foretage denne beregning, så du på forhånd ved, hvor meget du kan forvente at spare på varmeregningen fremover, efter du har fået udskiftet dine vinduer.​

Reducer udledningen af CO2

Det er vigtigt, at vi passer godt på vores klima og miljø, da vores klima til stadighed bliver belastet af den øgede udledning af CO2, der har været i løbet af de sidste mange år. Ønsker du at gøre noget godt for klimaet, kan du derfor med fordel udskifte dine gamle vinduer med energiruder. De har nemlig en positiv effekt på både miljøet og klimaet i form af en reduceret udledning af CO2.

Få et behageligt indeklima

Er dine nuværende vinduer utætte, vil varmen fra din bolig ryge ud gennem vinduerne, samtidig med at den kolde luft udefra vil trænge ind i din bolig. Det har ikke kun en negativ konsekvens for din varmeregning – det har også en negativ konsekvens for dit indeklima, da du i så fald kan opleve problemer med træk og et køligt indeklima.

Vælger du at få skiftet dine gamle vinduer ud med energirigtige vinduer, så vil du få et mere behageligt indeklima, fordi du netop ikke vil opleve de utætheder, som dine nuværende vinduer har

Energiruder

Giv din bolig et flot udseende

Vinduerne spiller en stor rolle, når det kommer til boligens udvendige udseende. Er vinduerne gamle og nedslidte, vil huset automatisk også generelt se mere nedslidt ud, og du kan derfor med nye flotte energivinduer give din bolig et flot, nyt udseende, der samtidig medfører en lang række andre fordele.

Energiruder

Hvad koster energiruder?

Vores priser på energiruder afhænger af en række forskellige faktorer, herunder bl.a. hvor mange vinduer du skal have udskiftet, om de skal fremstilles efter specialmål, og hvilken vinduesproducent og -model du vælger.

Når du udskifter dine vinduer til energiruder, får du dog både energitilskud fra dit energiselskab, ligesom du også kan få håndværkerfradrag.

Derudover skal du ligeledes tage højde for den årlige besparelse, som du kommer til at få på din varmeregning, og når man gør regnestykket op, vil det derfor i langt de fleste tilfælde være en rigtig god investering af få monteret nye energiruder i sin bolig.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dine nye ruder

Kunne du tænke dig en konkret pris på udskiftning og montering af energiruder, er du derfor meget velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at foretage en beregning af, hvor mange penge du på sigt kan spare ved udskiftningen af dine vinduer, ligesom vi også udarbejder et uforpligtende tilbud til dig på vinduerne og på vores arbejde.

Du skal bare ringe til os for en indledende dialog på telefon 70604747. Alternativt kan du også skrive til vores e-mail kontakt@energitoemreren.dk, hvis du foretrækker det. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere

Bestil gratis opmåling af Energitømreren

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne og se hvad nye vinduer koster? Bestil en 100 % uforpligtende opmåling ved at knappen nedenfor eller ved at ringe på 70 60 47 47

Play Video

Vi er blandt de bedst vurderede på Facebook og Trustpilot samt Anmeld-håndværker.dk/

4.5/5

Få en gratis opmåling og energirådgivning

Start rejsen mod flotte og energivenlige vinduer!