Energi Tømreren

Energivinduer

Hos Energitømreren ApS i Rødovre har vi gennem mere end 20 år specialiseret os i netop udskiftning af energivinduer, og vi har derfor stor erfaring inden for hele området fra den første idé til det færdige resultat.

Om du har specifikke krav og ønsker på forhånd eller gerne vil have inspiration og hjælp til at vælge vinduestype, så finder vi i fællesskab et produkt, der passer til din bolig og opfylder dine krav. Vi kører ud til private og erhverv i Hillerød, Amager og resten af København og Nordsjælland.

Sænk din boligs varmeforbrug med energi vinduer

Energivinduer eller termoruder er fremtidens vinduestype. Når man gerne vil sænke ens boligs varmeforbrug, er udskiftning af energivinduer det oplagte valg. Traditionelle vinduer har en utrolig dårlig isoleringsevne, og det vil sige, at varmen inde fra huset let kan passere ud igennem vinduerne. Samtidig er en overraskende stor del af en boligs overfladeareal faktisk dækket af vinduer, så man kan spare rigtig mange penge ved at montere nye termoruder med god isoleringsevne.

Hus med energivinduer

Skift de gamle vinduer til energivinduer

Opmålingen til dine nye vinduer på din bopæl kan være vanskelig, og i værste fald kan en ukorrekt opmåling resultere i, at de leverede vinduer ikke passer ind i hullet i muren. Derfor anbefaler vi, at du lader os sørge for denne del af projektet. Efter vi har taget de nødvendige mål, klarer vi bestillingen af dine nye vinduer hos leverandøren.

Selve udskiftningen af dine nye energivinduer klarer vi hurtigt og nemt. Vi demonterer dine gamle vinduer, hvorefter vi monterer de nye, og klarer de små detaljer, der får det færdige resultat til at stråle. Vi forlader ikke stedet før resultatet er perfekt, og vi sørger selvfølgelig for både oprydning og bortskaffelse af dine gamle vinduer. På den måde er projektet fuldt afsluttet når vi tager af sted, og du kan straks begynde at nyde synet af dine nye vinduer og tanken om den lavere varmeregning og den positive indvirkning på miljøet.​

Energivinduer i alle størrelse og mål

Energivinduer er ikke forskellige fra almindelige vinduer og vi kan derfor uden problemer sætte nye vinduer i selvom du ikke tidligere har haft energivinduer. Du skal heller ikke bekymre dig om målene – for vi kommer gerne ud og tager opmåler dine energivinduer. Vi laver desuden energier vinduer efter mål.

Energi Tømreren samarbejder med Outrup Vinduer og bruger deres vinduesserie når vi skifter vinduer. Den findes i to varianter: Classic og Modern.

Fordelen ved at skifte til energivinduer, når huset skal have nye vinduer, er at du på denne måde kan holde bedre på varmen, når den først er kommet ind i huset. Energivinduerne er bedre isolerede og kan rent faktisk spare dig rigtig mange penge årligt.

Få kompetent rådgivning hos os

Vores dygtige specialister står klar med kompetent rådgivning og vejledning, hvis du har brug for hjælp til at vælge, om du fx skal have nye vinduer i ren træ, eller om du skal vælge vinduer i en træ/alu-konstruktion.​

Vi besvarer alle dine spørgsmål, og vi kommer også gerne med forslag og ideer, hvis det ønskes. Har du brug for at se vores udvalg af vinduer, er du desuden velkommen til at besøge vores showroom i Rødovre.​

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere

Nye vinduer i træ

De vinduer, som vi monterer, er produceret af Outrup Vinduer og er fremstillet af træ – naturens eget byggemateriale, der giver dig et bedre miljø såvel ude som inde.

Rent faktisk nyder klimaet og godt af, at dine nye vinduer er i træ – for træet ånder og optager CO2 i den tid det vokser. Når det efterfølgende bruges i dine nye vinduer, har det været CO2 neutralt og bidrager ikke længere til CO2 udslip. Så du kan med god samvittighed nyde dine nye energivinduer i træ.​

EnergiTømreren har specialiseret sig indenfor salg og montering af vinduer og døre som i design og udførelse passer perfekt til det enkelte hus.

Vi hjælper gerne med til valg af vinduesleverandør, så alle ønsker kan blive indfriet. Det er en rigtig god idé at tænke energirigtige løsninger, når du skal vælge nye vinduer. Derved spares der rigtig mange penge på husets energiregning.

Vi klarer det hele

Vi påtager os både salg og montage, hvilket betyder at vi tager os af opmåling af nye vinduer og døre, indkøb af nye vinduer og døre, demontering af gamle vinduer og døre, montering af de nye smukke vinduer og døre samt aflevering af projekt med en rigtig flot finish og naturligvis oprydning og bortskaffelse af de gamle vinduer. Kort sagt vi tager os af alt. Så du kan nyde dine nye vinduer og det smukke resultat.

Specielle ønsker til energivinduer

Der findes rigtig mange kombinationsmuligheder ved valg af nye vindueselementer til dit hus, og vi hjælper dig gerne med at vælge netop den profil, det design, der passer bedst til netop dit hus.

Vi gør alt for at efterkomme dine specielle ønsker, så alle kunder får deres helt egen optimale vinduesløsning.

Hvor meget kan du spare med energivinduer?

​I tabellen herunder, kan du se hvor meget du kan spare ved at skifte til energivinduer:

Vinduesmester der er med dig hele vejen

Få kompetent rådgivning om energivinduer

Energi Tømreren står altid klar til at give dig professionel og grundig rådgivning, når du skal have installeret energivinduer. Vi har mange års erfaring i faget, og har løst et hav af forskellige opgaver, derfor kan vi med sikkerhed give dig den rette vejledning.​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Når du har besluttet dig for, at det er tid til at få skiftet de gamle vinduer ud med nogle langt mere miljøvenlige energivinduer, så kan du trygt kontakte os.

Vil du høre mere om vores priser, eller bare få et uforpligtende tilbud på din udskiftning af dine vinduer til energiruder, så kontakt os på telefon 70604747 eller send en e-mail til os på kontakt@energitoemreren.dk.

Vores erfarne medarbejdere står klar til at svare på alle de spørgsmål, du måtte have, både vedr. vores ydelser og priser. Alternativt kan du henvende dig gennem vores kontaktformular- så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

Bestil gratis opmåling af Energitømreren

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne og se hvad nye vinduer koster? Bestil en 100 % uforpligtende opmåling ved at knappen nedenfor eller ved at ringe på 70 60 47 47

Play Video

Kunderne elsker os

Vi er blandt de bedst vurderede på Facebook og Trustpilot samt Anmeld-håndværker.dk/

4.5/5

Få en gratis opmåling og energirådgivning

Start rejsen mod flotte og energivenlige vinduer!