Energi Tømreren

Termoruder

Sænk varmeudgifter med termoruder

Montering af termoruder er blevet en meget populær måde at sænke ens varmeudgifter på, og stadig flere og flere får øjnene op for de mange fordele, der er ved moderne termoruder.

image

Fordelene ved termoruder

Den største fordel ved termoruder er, at de isolerer langt bedre end traditionelle ruder. Det skyldes primært, at der benyttes enten to eller tre lag glas i termoruder, hvor der kun benyttes et enkelt lag i traditionelle ruder. Imellem termorudens lag af glas er der et hulrum med luft. Eftersom hulrummet er forseglet i kanterne, står luften helt stille, og faktisk er stillestående luft en af de ting, der isolerer aller bedst.

Vi tilbyder også energivinduer.

Termoruder med “varm kant”

Samtidig benytter Energi Tømrerens primære leverandør, Outrup, noget, der kaldes varm kant i alle deres termoruder.

I en traditionel rude, og også i mange termoruder, benytter man en afstandsprofil i aluminium eller galvaniseret stål, hvorpå man limer de forskellige glaslag. Disse materialer isolerer ikke særlig godt, og derfor kan der dannes kondens eller dug langs termorudens yderkant, når det bliver koldt. Desuden skaber det en unødvendig kuldebro, hvor varmen fra huset kan gå tabt.

Varm kant er en betegnelse for brugen af en afstandsprofil i et materiale, som isolerer bedre end aluminium eller galvaniseret stål. Derved mindsker man risikoen for kondensdannelse langs termorudens kant, og samtidig opnår man et lavere varmetab. Det er derfor ikke underordnet hvilken vinduesproducent man vælger til sine nye termoruder, da der kan være stor forskel på både den isoleringsevne og de funktioner, forskellige termoruder har.

Energiruder

Energi Tømreren benytter Outrup’s termoruder, fordi de leverer et af de absolut bedste produkter på markedet. Der kan leveres termoruder med både to og tre lag glas, og der benyttes varm kant i produktionen af af dem alle. Derudover foregår produktionen af termoruder i Danmark efter gamle og kvalitetsorienterede traditioner.

Så vi foreslår at du overvejer termoruder næste gang du skal have nye vinduer.

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere

Bestil gratis opmåling af Energitømreren

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne og se hvad nye vinduer koster? Bestil en 100 % uforpligtende opmåling ved at knappen nedenfor eller ved at ringe på 70 60 47 47

Play Video

Vi er blandt de bedst vurderede på Facebook og Trustpilot samt Anmeld-håndværker.dk/

4.5/5

Få en gratis opmåling og energirådgivning

Start rejsen mod flotte og energivenlige vinduer!