Energi Tømreren

Referencer

Vi lader kunderne få ordet

EnergiTømreren ApS har gennem mere end 20 år foretaget udskiftning af vinduer og døre hos private og virksomheder.
Dét har givet en masse glade kunder gennem de mange år.

Den bedste pris fra den mest professionelle!

Da vi skulle udskifte alle vinduer i vores lille parcel, blev internettet brugt som primær søgeværktøj. Vores søgning ramte energitømren og selv om vi ikke kendte firmaet indhentede vi et tilbud.

Vi indhentede yderligere 2 tilbud fra lokale tømre, men vi fik den bedste pris – og ikke mindst den bedste snak med tømren – Jackie. Han slog os som professionel og dygtig.

Efter accept af tilbud var det blot at vente på at vinduerne blev produceret på Outrup fabrikken. Da monteringen skulle finde sted, skete det effektivt og uden problemer. Vi er super glade for det flotte resultat og syntes det er dejligt i disse internet tider, at indtrykket vi fik fra hjemmesiden holdt hele vejen hjem. Professionelt og uden problemer.

Varme anbefalinger herfra.

Michael Kronborg​

Valget af EnergiTømreren var enkelt og logisk.

EnergiTømreren fik opgaven med at skifte vinduer og terrassedøre i kælder, stue og på første sal i vores klassiske dobbeltmurede hus fra 1927.

​Jackie svarede hurtigt på vor første henvendelse, han var yderst professionel og rådgivende i forbindelse med gennemgangen med henblik på tilbudsudarbejdelse, og det gennemarbejdede tilbud blev fremsendt indenfor 2 dage inklusiv et fuldt dokumentationsgrundlag fra Outrup. En fornøjelse. Derudover var tilbuddet konkurrencedygtigt, og Jackie, med back-up fra Outrup, håndterede et par ændringsønsker fra vor side med fleksibilitet og hurtighed.

​Valget af Energitømreren var det helt rigtige. I perioden fra ordreafgivelse og til arbejdsbegyndelse holdt Jackie os underrettet om tids- og leveranceplan, og arbejdet startede som planlagt, og blev afsluttet indenfor den aftalte tidsramme – professionelt og med et smil. Under arbejdet blev vi via SMS dagligt orienteret om cirka-tidspunktet for arbejdets påbegyndelse og modtog desuden eventuelt relevante meddelelser via SMS. Det gav tryghed og overblik.

Arbejdet blev udført effektivt og i høj kvalitet, og der var altid rengjort og rydeligt, når Energitømreren forlod huset. Vi fik smidigt og hurtigt løst få praktiske udfordringer, og dem vil der være, når der arbejdes på et ældre hus, og slutresultatet er vi meget tilfredse med.

Jeg vil give Energitømreren min varmeste anbefaling.

Søren Laursen

Fantstisk arbejde

fik sat outrup vinduer i hele vore hus på jægergsborg alle i charlottenlund og dernæst også i sommerhus. Jackie er meget dygtug , pålidlig og hjælpsom. bedste håndværker vi har haft. vores huse ser helt nye ud.

Trine og Jesper, Charlottenlund

Den oplevelse gav os troen på håndværkere tilbage!

Vi har lige fået skiftet vinduer og yderdøre gennem Energitømreren og har blot denne kommentar: Totalt imponerende!

Alt blev overholdt: Tiden, prisen og det færdige resultat. Noget vi – som forbrugere – desværre oplever alt for sjældent!!! Vejledningen var upåklagelig (selv dumme spørgsmål blev besvaret), gener, støv og rod minimalt og priserne var helt i bund – sammenlignet med de andre tilbud vi havde indhentet.

Det har været en oplevelse, der (næsten) har givet os troen på håndværkere tilbage!! Vi kan kun anbefale og håbe, at andre vil bruge hans firma. Vi véd at man ikke vil fortyde!

Fuursted Svensson​

Allerførst vil jeg sige at kontakten til energitømreren var behagelig og imødekommende.

Vurderingen af arbejdets omfang var meget omhyggeligt og der blev hørt på vores ønsker. Tilbuddet var klart og gennemskueligt og tilskuddet fra det offentlige var allerede indregnet, så vi skulle ikke selv foretage os noget. Vi var ikke i tvivl om, at det var Energitømreren, som skulle udføre arbejdet for os!

​Arbejdet blev påbegyndt som aftalt, og der blev virkelig knoklet. De vinduer som blev taget ud om morgenen var udskiftet til nye vinduer om eftermiddagen og der var ovenikøbet isoleret og fuget. Hver dag blev der ryddet op, så det var faktisk ikke til at se at udskiftningen var foretaget. Det gav stor tilfredshed og tryghed hos såvel beboerne som bestyrelsen. Selvfølgelig var der steder, hvor vi ikke på forhånd kunne vide, hvad der var gemt i murene, men de udfordringer blev løst hurtigt, effektivt og flot af energitømreren.

Vinduesudskiftningen blev afsluttet inden for den periode, der var afsat, og straks efter (8dage) var der første gennemgang. Der er altid spørgsmål eller små mangler, men det blev løst hurtigt til alles tilfredshed. Jackie angriber tingene på den rigtige måde ved hurtigt at få småtingene ud af verden. På den måde har vi tilfredse beboere og Jackie helt sikkert tilfredse kunder.

Jackie er en dejligt imødekommende person, hans aktivitetsniveau er højt, og hans faglige viden og erfaring er helt i top, og arbejdsudførelsen er ren kvalitet. Jeg vil gerne anbefale firmaet til andre foreninger, private og erhverv.

Vi er glade for vinduerne, men vi skal lige vænne os til, at vi nu har fået isoleret vores ejendom endnu bedre end før. De nye vinduer opfører sig lidt anderledes end vores gamle og stiller selvfølgelig skrappere krav til regelmæssig udluftning. Men det er jo småting, når man tænker på den fremtidige varmebesparelse.

Michael Kronborg​

Se også vores anmeldelser på anmeld-håndværker.dk
Her kan I læse hvad vores kunder har skrevet om om!

Leveret i samarbejde med Anmeld Håndværker

Seneste 5 anmeldelser

Stormsikring af tag

18.07.2022
claus jepsen
Stenløse
5.0

Havde akut brug for ekstra stormsikring af tag og kontaktede tømrer om søndagen. Han vendte straks tilbage og mandag havde jeg et sikkert tag igen.

Stormsikring af tag

18.07.2022
claus jepsen
Stenløse
5.0

Havde akut brug for ekstra stormsikring af tag og kontaktede tømrer om søndagen. Han vendte straks tilbage og mandag havde jeg et sikkert tag igen.

Stormsikring af tag

18.07.2022
claus jepsen
Stenløse
5.0

Havde akut brug for ekstra stormsikring af tag og kontaktede tømrer om søndagen. Han vendte straks tilbage og mandag havde jeg et sikkert tag igen.

Stormsikring af tag

18.07.2022
claus jepsen
Stenløse
5.0

Havde akut brug for ekstra stormsikring af tag og kontaktede tømrer om søndagen. Han vendte straks tilbage og mandag havde jeg et sikkert tag igen.

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere

Bestil gratis opmåling af Energitømreren

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne og se hvad nye vinduer eller døre koster? Bestil en 100 % uforpligtende opmåling ved at knappen nedenfor eller ved at ringe på 70 60 47 47

Play Video

Få en gratis opmåling og energirådgivning

Start rejsen mod flotte og energivenlige vinduer!