Hos Energitømreren ApS i Rødovre har vi gennem mere end 20 år specialiseret os i netop udskiftning af energivinduer, og vi har derfor stor erfaring inden for hele området fra den første idé til det færdige resultat.

Om du har specifikke krav og ønsker på forhånd eller gerne vil have inspiration og hjælp til at vælge vinduestype, så finder vi i fællesskab et produkt, der passer til din bolig og opfylder dine krav. Vi kører ud til private og erhverv i Hillerød, Amager og resten af København og Nordsjælland.

Sænk din boligs varmeforbrug med energi vinduer

Energivinduer eller termoruder er fremtidens vinduestype. Når man gerne vil sænke ens boligs varmeforbrug, er udskiftning af energivinduer det oplagte valg. Traditionelle vinduer har en utrolig dårlig isoleringsevne, og det vil sige, at varmen inde fra huset let kan passere ud igennem vinduerne. Samtidig er en overraskende stor del af en boligs overfladeareal faktisk dækket af vinduer, så man kan spare rigtig mange penge ved at montere nye termoruder med god isoleringsevne.

Energivinduer sænker dit varmeforbrug i Rødovre og hele København

Skift de gamle vinduer til energivinduer

Opmålingen til dine nye vinduer på din bopæl kan være vanskelig, og i værste fald kan en ukorrekt opmåling resultere i, at de leverede vinduer ikke passer ind i hullet i muren. Derfor anbefaler vi, at du lader os sørge for denne del af projektet. Efter vi har taget de nødvendige mål, klarer vi bestillingen af dine nye vinduer hos leverandøren.

Selve udskiftningen af dine nye energivinduer klarer vi hurtigt og nemt. Vi demonterer dine gamle vinduer, hvorefter vi monterer de nye, og klarer de små detaljer, der får det færdige resultat til at stråle. Vi forlader ikke stedet før resultatet er perfekt, og vi sørger selvfølgelig for både oprydning og bortskaffelse af dine gamle vinduer. På den måde er projektet fuldt afsluttet når vi tager af sted, og du kan straks begynde at nyde synet af dine nye vinduer og tanken om den lavere varmeregning og den positive indvirkning på miljøet.​

Energivinduer i alle størrelse og mål

Energivinduer er ikke forskellige fra almindelige vinduer og vi kan derfor uden problemer sætte nye vinduer i selvom du ikke tidligere har haft energivinduer. Du skal heller ikke bekymre dig om målene – for vi kommer gerne ud og tager opmåler dine energivinduer. Vi laver desuden energier vinduer efter mål.

Energi Tømreren samarbejder med Outrup Vinduer og bruger deres vinduesserie når vi skifter vinduer. Den findes i to varianter: Classic og Modern.

Fordelen ved at skifte til energivinduer, når huset skal have nye vinduer, er at du på denne måde kan holde bedre på varmen, når den først er kommet ind i huset. Energivinduerne er bedre isolerede og kan rent faktisk spare dig rigtig mange penge årligt.

Energivinduer udskiftes med over 20 års erfaring i Rødovre og hele København