Garanti for dig

Din garanti

Energi Tømreren er medlem af BygGaranti-ordningen, hvilket giver dig, som kunde, en sikkerhed for at du er dækket af BYG’s 5-års garantiordning. 

Denne ordning giver dig garanti på alt håndværksmæssigt udført arbejde til private forbrugere. Hvad enten du får udført nybygning, ombygning, tilbygning eller reparation har du hos Energi Tømreren sikkerhed for vores arbejde. Producenten af vores vinduer er naturligvis ansvarlig for materialernes kvalitet.

Garanti op til 100.000 kroner!

Du betaler ikke ekstra for Garantiordningen! Den er din tryghed i arbejdet og giver dig sikkerhed for at få udbedret eventuelle fejl for op til 150.000 kroner. 

Vi antager ikke at dette bliver aktuelt, men skulle du mod forventning for behov for at benytte dig af din garanti, får du direkte kontakt med BYG’s klage- og ankenævn – uden om os!

Alt arbejde er dækket – også frem i tiden!

Da det er organisationen BYG der står bag BYG Garantiordningen, betyder det også, at skulle Energi Tømreren (igen mod forventning) lukke eller blive solgt, vil du forsat være dækket, så længe arbejdet er udført af et BYG-medlem. Der er derfor ingen grund til at vælge et firma, som ikke er med i Garantiordningen!

Vi er medlem af Byg Garanti​

Byggeriets Ankenævn
​Nørrevoldgade 106, 1358 Kbh. K.
info@byggerietsankenaevn.dk 

www.byggerietsankenaevn.dk 

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Vil du høre om, hvad vi kan gøre for dig?

Vil du have et tilbud på dit opgave, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende samtale med dig om dine ønsker, krav og behov.

Vi er klar til at vejlede og rådgive dig i alle opgavens faser - om det er renovering eller montering af vinduer og døre.

Vi udfører opgaven til punkt og prikke og overholder altid vores aftaler.

​★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 17 anmeldelser fra Facebook og Trustpilot samt Anmeldhåndværker.dk