Energi Tømreren

Udskiftning af vinduer kan spare dig for mange penge​

Få flotte og energivenlige vinduer.
Vælg hvordan vi kan hjælpe dig

​Er husets vinduer utætte, og trækker det ind, eller er de blevet gamle og nedslidte og trænger til at blive udskiftet? Så er du kommet til det rette sted. Hos Energitømreren i Rødovre er vi specialister inden for udskiftning af vinduer, og vi har 20 års erfaring inden for vores felt.

Vi tilbyder både udskiftning og montering af vinduer for private boligejere og boligforeninger i blandt andet Hillerød, Amager og resten af Nordsjælland og København.

image

Sænk varmeudgifter med termoruder

Montering af termoruder er blevet en meget populær måde at sænke ens varmeudgifter på, og stadig flere og flere får øjnene op for de mange fordele, der er ved moderne termoruder.

Fordelene ved termoruder

Der er rigtig mange fordele ved at udskifte vinduerne i boligen, og det gælder særligt, hvis de er utætte. I så fald kan udskiftning af vinduer efter mål være en rigtig god investering, som hurtigt kan spare dig for rigtig mange penge på varmekontoen. Samtidig er montering af nye vinduer også rigtigt godt for miljøet, fordi et lavere varmeforbrug betyder, at der bliver ledt mindre CO2 ud i atmosfæren.

Ønsker du derfor både at skåne miljøet og samtidig spare penge på varmeregningen, kan du med fordel vælge at få udskiftet dine vinduer i boligen.

Energitilskud og håndværkerfradrag ved montering af vinduer

Foruden de store besparelser på varmeregningen, som vil være en løbende besparelse, så har du også mulighed for at opnå et energitilskud fra dit energiselskab i forbindelse med udskiftning af vinduer, og derudover kan du også få håndværkerfradrag for det udførte arbejde. Kombinationen af både energitilskud og håndværkerfradraget gør, at udskiftning af vinduer bliver yderst favorabel.

Vi sørger for, at du får tilskuddet fra dit energiselskab, da vi er medlem af Energikøb. Det betyder med andre ord, at du ikke selv skal foretage dig noget i forbindelse med energitilskuddet – den klarer vi!

Hvor mange penge kan jeg spare på udskiftning af vinduer?

En rigtig stor del af din boligs overfladeareal er dækket af vinduer. Derfor vil dårlige vinduer, med en lav isoleringsevne, typisk gøre, at din varmeregning bliver langt højere, end den kunne være, hvis du vælger at få monteret nye, gode energivinduer i stedet for. Fx kan udskiftning af vinduer til A-mærkede energiruder give en gennemsnitlig årlig besparelse på varmeregningen på 4.177 kr. i et hus på 150 m2 fra 1970, såfremt der anvendes fjernvarme til opvarmning af boligen.

Varmes der i stedet for op med olie, vil den gennemsnitlige årlige besparelse være på hele 7.721 kr. i samme regnestykke.

På bare 20 år har man i eksemplerne sparet henholdsvis ca. 83.000 kr. og godt 154.00 kr. ved blot at udskifte vinduerne til nogle mere energirigtige vinduer, og samtidig har man fået flotte, nye vinduer, der er yderst funktionelle, og som er en fryd for øjet.

Det tager ingen tid at udskifte vinduer på mål

Mange har den opfattelse, at der er et enormt stort stykke arbejde forbundet med udskiftning af vinduer efter mål, men sådan behøver det imidlertid slet ikke at være. Hos Energitømreren kan vi klare udskiftningen af dine vinduer lige fra den første ide til det færdige resultat, og vi gør det både hurtigt, effektivt og med kvalitet for øje.

Vi laver ikke andet end at udskifte vinduer efter mål, og det betyder, at vi har rutinen og erfaringen til at udføre arbejdet hurtigt og effektivt. Derfor tager det som regel ikke mere end to dage at udskifte vinduerne på et almindeligt hus. Har du et meget stort hus med mange vinduer, kan det dog tage omkring fem dage.

Vi hjælper dig gerne igennem hele processen, hvor vi bl.a. hjælper dig med:

Den fulde pakke indeholder

 • Opmåling til de nye vinduer
 • Valg af vinduer
 • Bestilling af de valgte vinduer
 • Demontering af de gamle vinduer
 • Montering af vinduer
 • Oprydning efter det udførte arbejde
 • Bortskaffelse af dine gamle vinduer

​Sådan foregår processen med montering af vinduer efter mål:

 1. Når du har kontaktet os for at få udskiftet vinduerne i boligen, kommer vi først ud og måler op til vinduerne, så vi er sikre på, at de bliver bestilt i den helt rigtige størrelse. Her får du også rådgivning omkring de forskellige muligheder, når det kommer til både vinduer og døre.

  ​Hvis du er interesseret, er du meget velkommen til at komme forbi vores vinduesudstilling i Rødovre, hvor du har mulighed for at se vores forskellige produkter. Når du har valgt vinduerne, sørger vi for at bestille dem hjem.​

 2. Efter ca. 6 uger vil de bestilte vinduer og/eller døre blive leveret direkte til din adresse. Vi kommer og tager imod og sikrer os, at vinduerne står sikkert, indtil de bliver monteret. Er det ikke muligt at have vinduerne stående på din adresse, kan vi i stedet for få dem leveret til vores lager, og så medbringer vi dem selv, når de skal monteres.​

 3. Når tiden er kommet til montering af vinduer, starter vi med at skære de gamle vinduer fri, ligesom vi også renser false for de gamle fuger. Herefter monterer vi de nye vinduer efter de gældende regler, og vi sørger for de udvendige fuger samt den indvendige finish. Det vil typisk være i form af en afsluttende hvid liste eller en hvid fuge indvendigt.

  Efter færdig montering rydder vi op og støvsuger efter os selv, ligesom vi også sørger for at bortskaffe alt affald.

 4. Når vinduerne er færdigmonteret, sørger vi for at gennemgå det hele sammen med dig. Her får du en instruktion i betjening af vinduerne samt behovet for vedligeholdelse. Efterfølgende skal du blot nyde dine flotte, nye vinduer og de økonomiske besparelser, du fremover vil få.

​Hvad koster nye vinduer?

Og hvad koster det at få monteret vinduer? Vores priser på nye vinduer afhænger bl.a. af, hvor mange vinduer der skal udskiftes, hvor store de skal være, og hvilken producent og model du vælger.

​Vi sikrer dig dog altid en konkurrencedygtig pris på vinduer efter mål, og uanset hvilken løsning du vælger, skal du være opmærksom på, at det er en rigtig god investering. Du får nemlig hurtigt dine penge igen i form af månedlige varmebesparelser, ligesom du også både får energitilskud og håndværkerfradrag for monteringen.

Kontakt os i dag og sænk dit varmeforbrug

Vi står klar med kompetent rådgivning og et uforpligtende tilbud på dine nye vinduer efter mål. Du fanger os på telefon 70604747 eller skriver en e-mail kontakt@energitoemreren.dk.

Få en gratis opmåling og energirådgivning

Start rejsen mod flotte og energivenlige vinduer!