Håndværker-fradrag 2018

​Håndværkerfradrag er netop blevet genindført, så nu kan du få fradrag for dine nye vinduer – også i sommerhuset!

Mandag d. 29 juni 2016 blev en ny boligjobordning vedtaget med et flertal fra SF, Alternativet V og C.

Håndværkerfradraget indføres med tilbagevirkende kraft for hele 2016, med samme regler som vi kender dem fra 2014.

Fra 2016 vil en ny ordning træde i kraft, der har en mere grøn profil, hvilket bl.a. betyder, at fradraget ikke gives til alle typer boligforbedringer.

2016 – 2017 indfases den nye ordning, hvor lejerne også kan få fradrag og det bliver for boligforbedringer, der skaber energi -og klimaforbedringer.

Ordningen kommer til at understøtte den nuværende energistilskudspulje, så motivationen til energirenovering højnes ekstra meget.

Det betyder, at du atter kan spare mange penge på nye energivinduer.

Ved udskiftning af vinduer får du nemlig tilskud fra dit energiselskab.

Jeg sørger for tilskuddet da jeg er medlem af Energikøb - jeg står for det hele, du skal ikke tænke på noget med hensyn til tilskuddet.

Spar op til 5.000 kroner pr. person

I en husstand med to personer over 18 år kan du spare ca. 10.000 kroner på udskiftning af vinduer (5.000 per person). Som noget nyt kan du også benytte håndværkerfradrag i dit sommerhus eller fritidshus – så har du behov for energivinduer i sommerhuset, så kan du nu også spare ca. 10.000 kroner.

Så virker håndværkerfradrag 2016

Du kan spare skatten på den del af fakturaen som vedrører arbejdsløn – ikke materialer. Vi deler derfor fakturaen tydeligt op, så du kan se, hvilken andel der er arbejdsløn og hvilken del der er materialer.

Så udgår vores arbejdsløn ca. 30.000 kroner, betyder det at en husstand med to voksne vil kunne spare 10.000 kroner og dermed reduceres arbejdslønnen teoretisk med ca. en tredjedel.

Når vi sender dig fakturaen skal du gå ind på SKAT’s hjemmeside og angive den fulde arbejdsløn, hvorefter “håndværkerfradraget” bliver fratrukket på din årsopgørelse. Det vil sige, at du får pengene retur fra når året er omme og skatten bliver opgjort.

Se her, hvordan du indberetter håndværkerfradraget på SKAT’s hjemmeside

Hvor gælder håndværkerfradrag?

Håndværkerfradraget er delt op i “boligens indre rammer” og “boligens ydre rammer” – og hos Energitømreren kan vi hjælpe dig med følgende områder, som SKAT har valgt som værende berettiget til håndværkerfradrag:

  • Udskiftning af vinduer og ruder med glas
  • Udskiftning af terrassedøre med glas
  • Udskiftning af yderdøre, terrassedøre m.m.

Alt hvad vi tilbyder hos Energitømreren er altså fradragsbettiget og derfor kan det være en stor fordel at få sat gang i en opmåling allerede idag.

Bestil opmåling nu

Efter håndværkerfradraget 2016 er blevet genindført forudser vi en stigning i efterspørgslen på udskiftning af vinduer. Bestil derfor en opmåling allerede idag, så vi kan få planlagt udskiftningen af vinduer hos dig så hurtigt som muligt.

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Vil du høre om, hvad vi kan gøre for dig?

Vil du have et tilbud på dit opgave, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende samtale med dig om dine ønsker, krav og behov.

Vi er klar til at vejlede og rådgive dig i alle opgavens faser - om det er renovering eller montering af vinduer og døre.

Vi udfører opgaven til punkt og prikke og overholder altid vores aftaler.

​★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 17 anmeldelser fra Facebook og Trustpilot samt Anmeldhåndværker.dk